Opphengsbeslag til Skyvedør

kr2,975.00

Skyvedørene fra WoodUpp kommer med beslag inkl. prisen. Men har du ditt eget skyvedørsprosjekt, og mangler et rustikt, stilrent beslag? Så nøl ikke – Vi kan levere deg kun beslaget!

  • God kvalitet
  • Rått og rustikt look
  • Sort pulverlakkert jern
  • Alt du trenger til ditt eget «Gjør-Det-Selv» skyvedørs prosjekt!

Leveringstid: Ca. 5 – 10 virkedager

Fraktselskapet ringer og avtaler tid før levering.

Se også vår brosjyre for skyvedører: Skyvedør Brosjyre.

Last ned Monteringsinstrukser: Konzept K Monteringsguide Skyvedør

 

FARGEGJENGIVELSE – FORBEHOLD:
Varierende innstillinger på datamaskiner/ skjermer & print materiell gir ikke alltid en korrekt presentasjon av produktets størrelse eller farge. Bestill alltid en fysisk fargeprøve for godkjennelse før bestilling da Konzept K AS & WoodUpp INV  ikke har mulighet til å være ansvarlig for kjøpers misnøye grunnet mottagelse av et produkt som er annerledes enn det som oppfattes som størrelse og farge på skjerm/ litteratur. 

RÅ BESLAG TIL SKYVEDØREN
Hvis du er en ekte «handymann/ kvinne», handler det bare om å komme i gang med å lage din egen skyvedør for hjemmet. Vi selger beslag av høy kvalitet som passer perfekt til den nye skyvedøren. Beslagene er laget av svart pulverlakkert jern, noe som gir et rått og rustikt uttrykk. Perfekt stil som passer den enkle og elegante designer stilen vi har i Norden. Med disse beslagene kan du designe drømmedøren.

STILFULLE OG FUNKSJONELLE SKYVEDØRER
Skyvedører er ikke bare bra – de er også svært funksjonelle. Hvis du ikke har tør å lage ditt eget «gjør-det-selv» -prosjekt, forhandler vi flere forskjellige skyvedører, som alle er enkle å montere. Felles for dem alle er det rustikke utseendet og god kvalitet. Alle våre skyvedører er laget av ekte tre inspirert av gamle låvedører. Når du bruker skyvedører,  utnytter du plassen og rommet maksimalt, noe som alltid kan være smart – spesielt i små hjem.

VELG BESLAG AV GOD KVALITET
Skyvedører er geniale når du trenger å dele opp et rom eller ønsker å skjerme rot og klær. Uansett dine behov, vil en skyvedør ikke bare være praktisk, men også være et stilig og dekorativt valg som gir hjemmet karakter. Det er ikke bare selve døren du må tenke på når du kjøper eller bygger skyvedøren. Beslagene er ekstremt viktige for det generelle uttrykket. Våre pulverlakkerte beslag vil utvilsomt gi din skyvedør karakter.

#mywoodupp #konzeptk

Del prosjektet ditt med oss ​​på Instagram ved å merke bildene med #mywoodup & #konzeptk. Kanskje velger vi ditt prosjekt for omtale her på bloggen!

Weight 10 kg
Dimensions 120 × 15 × 7 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opphengsbeslag til Skyvedør”