Personvernerklæring

Hvem vi er?

Vi er Konzept K AS og har showroom på Skøyen. Vi selger dekorative og akustiske overflater, interiør- og eksteriørprodukter.

Vår nettstedsadresse er: https://www.konzept-k.no


Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn?

Vi tar ditt personvern på alvor og har nøye kartlagt graden av data vi samler inn fra våre brukere. Nettstedet tar i bruk informasjonskapsler og vi bruker også analyseverktøy fra Google Analytics for å forstå brukerne våre bedre. All innsamling av data foregår anonymt. Dersom du har handlet på nettstedet vårt lagres ordre, navn og adresse. Ta kontakt for å få denne dataen slettet/anonymisert, eller utlevert.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Kontaktskjemaer?

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.


Hvem vi deler dine opplysninger med?

Vi bruker Google Analytics til å analysere hvordan våre brukere bruker nettsiden vår. Denne tjenesten er eid av Google, men vi anonymiserer din IP adresse. Tjenesten setter en cookie / informasjonskapsel på din PC for å gjøre dette. Ved å bruke nettstedet aksepterer du bruk av cookies. Dersom du ikke ønsker at vi samler inn denne informasjonen må du slå av støtte for informasjonskapsler i din nettleser.


Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg?

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.


Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg:

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.


Hvor vi sender opplysninger om deg?

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.


Tilleggsinformasjon:

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved en eventuell datalekkasje vil vi informere kunder og brukere umiddelbart. Deretter vil vi utbedre sikkerhetsproblemet med spesialister.