Play Video

VerdeProfilo MossWall

— MERKER

VerdeProfilo MossWall, er laget av Norsk Lav plukket i bærekraftig områder. Produktet er i verdensklasse med tanke på kvalitet og aplikasjonsmuligheter og innehar meget gode akustikkløsninger og ett stort utvalg av farger.

— PRODUKTER

MOSSwall® by Verdeprofilo

Mosevegg – Norsk Lav | Innendørs bruk.

  • Vedlikeholdsfri
  • Leveres 24 farger
  • Gode akustikk egenskaper
  • Kan leveres som flexible og solid metall backing.
    Monteres i vegg eller tak med skruer, stift, lim, eller i kombinasjon, men kan monteres på modulært skinnesystem med ekstra akustikkduk om det er store utforinger med akustikk.
  • Størrelse Panel: 400 x600 Leveres i kun pakker av 4 stk Panel pr eske.
  • Leveransetid: 3-5 Arbeidsuker.

Frequently Asked Questions

Vedlikeholdsfri – Norsk Lav – 24 Farger – Perfekt synergistisk blanding av natur og design.

MOSSwall® by Verdeprofilo er ikke bare et vakkert produkt, det har også en viktig funksjon. Selv om produktet heter Moss Wall er dette ikke Mose men Norsk Lav. Lav er beslektet med sopp / alger mens mose er plante. Dette er vesentlig forskjell da Lav er ett svamplegme som trekker fukt fra luften og blir dermed vedlikholdsfri. Med Norsk Lav fra MossWall skaper du trivsel, reduserer uønsket akustikk og støy som igjen gir ett godt inneklima.

Produktet er fullstendig testet og sertifisert for brann, akustisk og antibakteriell kontroll.

Ved å utnytte de naturlige egenskapene til lav (mose), får du faktisk ett sertifisert produktet som har brannsikker og lydisolerende egenskaper. I praksis betyr dette at områder med høye nivåer av dårlig akustikk, etterklang eller ekko kan kontrolleres effektivt i private hjem som i store offentlige bygg. MOSSwall® by Verdeprofilo er verdensledende innen denne typen materialapplikasjoner og derfor gis det 5 år Garanti på MOSSwall® fra kjøpsdatoen.

24 Farger – Designet ditt eget mønster, logo eller utrykk.

Tilgjengelig i 24 farger: Ocean, Forest, Desert, Black White og Grey, MOSSwall® Du kan installere mosen på eksisterende vegg, tak eller ha modulære, frittstående vegger. Dette er et komplett system som er for å imøtekomme dine behov. Ved behov for ekstrem akustikk egenskaper har Verdeprofilo modulært skinnesystem med akustikkabsorbent matte som kan plasseres i bakkant av mosen for best mulig effekt spesielt i store offentlige rom med høy utfordring av akustikk og romklang.

QUestion & Answers

Hva kreves av inneklima og miljø for montering?

På grunn av sin molekylære struktur krever MOSSwall® en relativ normal luftfuktighet på 40-50 % og må ikke plasseres i områder med direkte sollys. Mosen trekker til seg luftfuktigheten fra luften. Dersom fuktigheten går under anbefalt % er ikke dette krise, mosen vil bli tørrere, men mykne opp igjen når luftfuktigheten tiltar.
På grunn av konserveringen og den antistatiske behandlingen er MOSSwall® 100 % vedlikeholdsfri.
Produktet kan brukes på en rekke måter som ved å lage sin egen logo, design, unik interiørdesign, lydkontroll, lysløsninger og møbler, eller rett og slett for å bringe naturen innendørs. Det er egentlig ingen grenser for hva du kan designe med MOSSwall®.

Hva består MOSSwall® av?

Produktet er produsert av en naturlig Norsk lav og høstes fra bærekraftige kilder. Etter høsting gjennomgår mosen en antistatisk behandling for å forhindre at den fanger opp støv. Produktet konserveres, farges i ikke kjemiske farger og behandles og monteres på panel for innendørs bruk.

Hvordan Produseres MOSSwall®?

Hvert brett av MOSSwall® håndteres nøye av fabrikkpersonalet. Mosen legges på manuelt på flex eller metall brett. Når dette er fullført, blir brettene underlagt kvalitetskontroll før de pakkes for frakt. Overskuddsmateriale som samles opp, blir resirkulert for fremtidig bruk for en annen applikasjon for i sikre god bærekraft.